Permohonan BR1M 2016 Secara Online Di Buka

hai korang.

tadi blogwalking kat blog Kak Lyssa terbaca pasal permohonan BR1M 2016 secara online dah dibuka. so, apa lagi. boleh laa cuba mendaftar. kut kut rezeki kann, dapat laa duit rakyat poket lebih. hikhik.

untuk yang pernah memohon BR1M sebelum ini, boleh klik link di bawah untuk mengemaskini maklumat: 

Kemaskini Maklumat Terkini BR1M

Credit: Kak Lyssa
untuk PERMOHONAN BARU dan yang tak pernah memohon macam aku ni boleh -->> Klik Sini

Selamat mendaftar dan dipersilakan share kepada keluarga dan sahabat handai.

bai semua.

9 comments:

Diya Hanun said...

Mormor, sy boleh x nak apply agak2 nye? hehe

Mizz Aiza said...

Tahun ni kak aiza tak layak mohon.. ;(

Zyra Roxx said...

dah tak layak mohon :3

Aisya 사구라 said...

dgr cite dh susah nak dapat. tsk

Nies alhaQ said...

Akak tak isi lagiiii aaaaaaaahhhh. Thank you ingatkannnnnn! Take care mormor! Hehe :P

Nurul liyana syafiqah said...

Assalamualaikum.. nama panggilan mormor kan.. salam ukhuwah.. saya datang dari blog beautifu of iman.. thanks singgah sana.. done follow!

Shafique Stevenson said...

cikgu pn nak apply meh :l

anamizu said...

slmt pagi cikgu Mormor hehe
besnye siapa yg dpt BR1M hehe

Nurul Faiz said...

tahun lepas cuba2 nasib tp tak dpt. huhu.
takpe. bg kpd mereka yg lebih memerlukan :)