Secret Song For You :'D

 
harini aku nak share satu lagu nihh . aku tau lagu ni dah agak lama , tapi festaim aku dengar aku jatuh cinta giler dengar lagu ni . sumpah best ! sedap jee suara penyanyi dia . nama penyanyi merangkap composer lagu nih ialah Nur Jannah Alia . memula dengar lagu ni taktau pulaa ni lagu asal orang Malaysia , tapi memang terbaik ahh (y)

menurut penulis lirik dia , lagu ni mengisahkan tentang seorang lelaki yang berjaya mencuri hatinyaa for the first sight tapi sayang nyaa lelaki tu tak balas cintanyaa . maka dia terpaksa melepaskan lelaki tersebut pergi kerana sesungguhnya cinta itu takboleh dipaksa *ohhh , sedihnyee T.T tapi ntah kenapa aku balik-balik pasang lagu nihh . *ekceli aku baru jumpe lagu nihh* . muehehehe . oke , aku tau yang tu sakai -.- oke , cikidauttt !! (baca; check it out) LOL.



 
you were there to light my day 
 you were there to guide me through 
from my days down and on 
I'll never stop thinking of you 
 
how can i forget all that 
when you're the one who make me smile 
you'll always be apart of me 
how i wish you were still mine
 
never will forget the day 
how we've met and came this far 
we all know we got this feeling 
 but somehow it has to end up here 
 
i know it's me who said goodbye 
and that's the hardest thing to do 
 cause you mean so much to me 
and guide the truth from me to you
 
for all the thing i've done and said 
for all the hurt that i've cause u 
i hope you will forgive me baby 
cause that wasn't what i mean to do 
 
# amacam ? best takk ? hee , tu jee untuk kali ni . kbaii , assalamualaikum :'D

15 comments:

S.K.A said...

ecece..jiwang plak..ha3, hurm mmg xpnh dgr lgi lagu ni..first time gak =) menarik

Lieya Von Jay said...

1st time dgr. lagu ni sweet sangat ^_^

Aku Penghibur said...

wahh sangat cute lagu nie :) first time tahu ada lagu nie

Amirul Amir said...

wah, best, hehehehe :) no-ordinaryblog(BlogKartunDunia)

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

akak pun tak pernah lagi dengar lagu ni sebelum ni..

Cik Itah@RRP said...

comel je lagu ni hehe

Cik Mun said...

ist time dengar lagu ni :)

ikhwan yusuff said...

first time dgr..lyn.....

Mieza Jhaa K said...

tak pernah dgr lagi nih..

Wirda Amir said...

Salam dik...

Maaf sbb lambat sampai sini...br ada masa nak jln2...terimaksih dtg ke blog akak ye....slm kenal

chicken_floss said...

I've heard this song before and it was a very nice song. :)

Khamsi Abdullah said...

layan lagu ni...huu. Tapi saya agak tawar hati untuk berkapel..kalau nak, kawen terus. huu :P

kacang buncis said...

jap2 nk dengar...kiki

Nazrie Abdul Karim said...

sama la jugak kita..first time dengor kat blok tomato putih trus berkenan..tah tahu plak lgu ni org malaysia punya...huk3..tpi lgu nih memng best..

Pha Is said...

not bad..