Kan Gua Dah Cakap HAVOC !

 
 alkisah nye , tadi aku dengar lagu HAVOC . dan bila aku amati lagu tuu , nampaknya aku tak berjaya paham kan apa maksud HAVOC tuu -.-'
 
maka , macam biasa , bila aku taktau aku akan tanya Encik Gugel . 
 
rupa-rupanya HAVOC ni maksudnya , 'chaos' , ataupun 'huru-hara' . atau bahasa pasar kita , 'dok huhaa huhaa' atau orang kata 'kecoh' .
 
mihmihmih . sakai jee aku baru tahu :3
 
 


ni dia lagu yang aku dengar tadi . kan gua dah cakap gua , HAVOC , HAVOC , HAVOC xD

tu jee , Assalamualaikum :) 


21 comments:

Affy Afiqah said...

dah tahu lama maksud havoc tu hewhew
tapi akk tak minat lagi ni..

Super Girl said...


Affy Afiqah hehee . tulaa . deeya jarang guna word2 cenni . ni pon baru dengar . sakai jee :3

Kyla Pearlisha said...

baru saya tahu mksudnye.heheh sungguh ketinggalan nmpk nye diri ni heheh

Nini Hanini said...

lagu tu memang not my taste,kih3~

Akeyla Azmi said...

yes havoc tu mcm kepoh gila hahahaa lagu tu lawak tp tak minat hihi

Liana Sulaiman said...

macam2 lgu sekarang ni

Hafiza AizZawa said...

lagu nie best..

Anne Nurain said...

lagu tu macam crowded sangat, bising.. maybe sesuai la untuk time orang dok hu ha hu ha..

asha hana said...

haha kak hana baru tahu nie dear. sedap jugak lagu nie. :3

Miss Xyz said...

Ohh ni yang ada parody atok! Atok, aaa atok atok

Aku Penghibur said...

kalau kat mascom havoc itu perkataan biasa...lagu nie mengetengahkan keadan di subang jaya

Lieya Von Jay said...

menyampah dgr lagu ni .. kalo terbit kat radio ja akak memang terus tkr radio lain . kikiki

Wirda Amir said...

Salam deeya...

Akakpun baru tau maknanya wpun akak selalu dgr perkataan tu...hahaha....

Izzati Amira said...

gua pun havoc!! ngeh ngeh

aisya said...

pening dengar lagu ni.. adik suka pasang.. double triple pening jadinya. haha!

Pha Is said...

tapi saya still x paham apa motif sebenar lagu havoc ni..

ros_reeza said...

thanx, baru tahu maksud havoc tu.. lagi ketinggalan kan.. hikhik

Razi ten said...

Hahaha.. so this is why my friend keep saying to my other's friend who is from Subang Jaya, "Budak Subang Jaya memang ada Gaya"

Hamba Allah s.w.t said...

Havoc bermaksud malapetaka...

kyy roll said...

Eh, tak fham lah !

Sabrina SA said...

hahhaha dulu pun ina tak tahu havoc tu apa xD