Jawab Soalan Ask.fm

 
 
oke , soalan yang atas ni lama dah orang tanya . tapi baru teringat nak publish kat sini . maafkan hamba :'D
 
ekceli kenapa aku publish kat sini . yelaa . kot kot orang yang tanya tuu takbuka ask.fm untuk tengok jawapan aku . atleast bila dia datang belog aku nih , dia boleh baca ni :)
 
ohyee , sebenarnyaa ejaan nama asal aku MARDHIAH . tapi kat belog dan kat fesbuk , aku ubah ejaan dia jadi MARDEEYA . haha . ngengada kau .
 
 
 
mintak maaf , kalau nak cari shoutbox kat belog ni kena scroll ke bawah sikit . terletak nun di bawah 'Super Followers' :3
 
err . bunyi macam jauh sangat jee . ekceli , takpon . cuma scroll sikit jee lagi :D 
 
P/s: mintakmaaf kepada sesiapa yang datang belog ni tapi deeya tak visit back lagi . deeya cuba buat pelan -pelan ehh ? bizi sikit jee sejak dua menjak ni :D
 
tu jee , Assalamualaikum :)
 
 
 

19 comments:

Affy Afiqah said...

macam2 soalan ada ea kat ask.fm tu hewhewhew

atien zuraidah said...

Hehee,,mcm soklan akak je..da scroll nasib baik jumpa..tq

Nini Hanini said...

comel jer nama mardeeya tu,hehe~

asha hana said...

hehhe. bagus ada ask.fm nie erk. kak hana tak ada pown. haha

Wirda Amir said...

Salam deeya...

Sedap nama mardhiah tu..akak suka,ada sepupu nama mc ni,mesti akak panggil penuh...Mardhiah.....

muhammad azuan said...

teringat citer tentang dhia :D hoohoho

Gee Lion said...

ejaan nama Mardiah tu pon dah sedap tau... ^^

aisya said...

takdelah ke bawah sgt pun shoutbox tu.. mungkin dia terlebih scroll kot jadi termiss pulak.. hehehe

Akeyla Azmi said...

Huhuhuhu :D deeya~ :p
hihihihi betul lah, tak bawah sgt pon ;)

Ahmad Zaki said...

Soalan cepumas tu... hahaha

<a href="http://zack-hoya.blogspot.com/>ZH Blogger</a>

Hafiza AizZawa said...

cantik nama mardhiah tu.. kawan Fiza nama sama keje doktor sakit puan.. best fren masa matrik dulu..

Afiqah Adzan said...

Ada je shoutbox nya . Tak susah pun nak cari .. Cantiklah nama akak ..

Anne Nurain said...

anne pun ngengada jugak tuka nama kat blog.. kekeke..

Tinta Lana said...

Assalamualaikum.

Membuatkan akak nak pasang juga kotak Ask.fm tu,hahaha

Akak pun, nama Liana, saja tukar Lana,hahaha

Pha Is said...

waa.. banyak membalas surat peminat ni.. heheh

Mime MF said...

hehe mcm2 soalan ye..terbaik!ngee:P

ros_reeza said...

Hai Mardhiah :) hihi.. macam-macam soalan yang ditanya kan :)

Razi ten said...

Aww lucky you have someone to ask you question in ask.fm xD
Mine are empty, always received daily question by ask.fm itself >.<
Let's exchange question on ask.fm? :D

Fifi Nadhrah said...

selamat jumpe shout box..