asramaku surgaku . ehehe .

TAJUK : HOSTEL AKU ! KAU ADE ? HUA3 !
entahla nape kan, malam ni aku tetibe teringat kat hostel aku dulu, so malam ni aku nak tulis entry tentang my luvly hostel.. hikhik,, iye-2 je,, padehal dulu tak berapa nak luvly ^^,

oke, first and foremost, name aku sekolah dulu SMKA TUN AHMADSHAH, INANAM, KOTA KINABALU :) # hurah ! now i'm an ex-student there.. takyah pakai lagi baju sekolah yang aku kena cuci guna tangan hari-2 .. hukhuk :)

sekolah tu bukan la SBP , tapi sape je sekolah kat sane wajib stay hostel..haha :) nasib la kan..

mule-2 aku masuk hostel tu, sumpah ! buruk giler ~ macam masuk bangunan berhantu je.. *ni tyme aku fom1 ea* cam tak caye je, aku akan lalui hari-2 aku kat sane .. cer tengok gambar kat bawah.. phergh ! ade berani ? hua3 ! korang sanggup tak ?


haha :) kat hostel tu la aku belajar berdikari, kenal manusia yang macam-2 peel, ilmu kerohanian..kepimpinan..dan macam-2 la.. :)

tapi hujung tahun fom4, sekolah aku dapat peruntukan tuk cat hostel.. haha :) untung r budak-2 fom1 yang masuk tahun depan dia tu.. masuk-2, hostel da lawa,,tak macam aku fom1 dulu :)
cer tengok..transform ke tak transform hostel aku ni.. baru la budak-2 nak masuk pun tak takod..tak macam aku ==' ..


aku dah rasa pahit manis kat hostel tu, dan aku tanak ulang zaman-2 kepayahan aku dulu.. i'm tired of it, becoz i done all my best before, therefore i'm not dat strong to repeat it.. haha ~ # tengokla..struggle tak struggle aku dulu.. haha :)

aku dulu seorang yang tak reti bergaul, aku rasa forever alone amat best.. takyah pikir pasal orang lain..tapi hostel tu dah banyak ubah aku.. aku sedar, kita tak boleh hidup sorang-2, there are time we need others .. betol tak kengkawan ? uhuk !

apepun, now i'm a gonna be EIGHTEEN GURL on 8 MARCH nanti :) takyah g sekolah :) sumpah ! aku malas sesangat.. baidewey, aku tatap kena sambung belajar pas kuar result SPM kan .. rase macam tanak keluar je dari bumi SABAH ni .. kat sini aku lahir :) and i'm preety glad to be SABAHAN.. the one who born at SEMPORNA, SABAH :) thanx mama, bab lahirkan angah kat sini.. nak kawen orang sabah boley ? ihik ~ # gatal.. kalau mama dengar, kena bagi kawen kang :)

* oh ye :) family saya asal kat PAHANG tau :) kitorang bukan orang BAJAU kat negeri BAWAH BAYU NI :)
* SEKIAN :) thanx for reading awak comel dan kacak lagi HOT :)