Misi Pencarian Sabahan Blogger by Ennor P Zurah

hai gais.

entry kalini taip dalam slang Sabahan. maklumlah, nama pun Misi Pencarian Sabahan Blogger kann.

Deal with it. heh :D


firstly, tengkiyu si Capikkk kawan Blogger Sabahan saya sebab tag saya join Misi Pencarian ni. 

tapi, memang begitu laa, kalau tengah-tengah blogwalking kan, baru terjumpa blogger dari Sabah, memang feeling dia excited semacam. orang kampung bha pulak tu kan :D

so, misi ni lebih kurang macam reunion laa untuk blogger Sabahan. 

Syarat join adalah seperti berikut:

1. Follow Blog CeritasiEnnor (mesti)
2. Follow Instagram dan Twitter *kalau ada
 3. Buat Entri bertajuk 'Misi Pencarian Sabahan Blogger by Ennor P Zurah'

4. Copy Banner di bawah dan link kan ke entri Ennor.
5.Tag 3 kawan  
6. Comment dan letakkan link penyertaan di entry Misi Pencarian Sabahan di blog Ennor

Untuk penuhi syarat, aku tag:

Namy, Idey dan Leya

Selamat Be-reunion! 

6 comments:

Shafique Stevenson said...

terima kasih sahut seruan.. memang blogger sabahan eh?

sofie adie said...

best of luck!

Beiby Yatie said...

blogger sabahan sak ka ni boleh ikut? kalau bukan ndak boleh ka?

Zyra Roxx said...

alah, bukan orang sabah bah :3

namy yul said...

ala..namy bukan sabahan laa.. so mcm mana..

Ennor Plenetzurah said...

Bukan Sabahan pun boleh bha... mana lah tau ada kawan2 blogger uolz terrrnampak.. terus diorang boleh join sama... hehehe terima kasih...

Mormor... kamu org tuaran ka? Kampung mana? Akak di kg Indai...