Buku Fixi Giveaway By Yaya

hai gais.

firstly, terima kasih kepada Igs sebab tag.

kenapa aku join GA ni?

1) Kena tag

2) Aku minat gilaaaa kat buku fixi. 

wa cakap sama lu. buku fixi ni lain sikit dari buku-buku yang lain sebab kenkadang kita tak boleh nak expect ending dia. suka twist plot. tu yang best. lepastu, bila bab suspen, mau berpeluh-peluh, berdebar, neves, semua ada. macam jee kau watak utama dalam novel tu. kah kahh.

sebagai memenuhi syarat GA ni, aku kena tag tiga orang blogger. so, aku tag:

Syippo, Shafique dan Syikin

Semua dengan Capital S. sangat bermotif kann? HAHA. good luck untuk yang kena tag.

nak join, klik je banner tu. 

Goodluck!


1 comment:

Nur Asyikin said...

terima kasih awak tag saya :)