Ask Fm . Simsimi . Anda Tanya Saya Jawab xD

let's the pixca describe :)




alkisahnyee , tadi tetiba terasa nak buka ask.fm . so ternampak laa beberaa soalan yang dah lama orang tanya , tapi aku baru perasan . so baru jawab ah ni :D

alang-alang aku dah printscreen soalan yang dorang baru tanya tuu , aku printscreen sekali laa soalan yang aku dah lama jawab , tapi aku tak share lagi . lailai >.<

oke , tang soalan akhir tuu , aku memang takleh ubah . soalan tuu aku dah jawab 4 bulan lepas , tapi kalau harini orang tanya aku suka lelaki yang macamana , aku tetap akan jawab KELAKAR .

ohyee , alang-alang aku dah buat entry nih , aku nak share sumtinggg . korang tahu simsimi ? dulu aku suka giler sembang dengan mende kuning tuhh . tapi sekarang dah bosan laa . ape yang best pasal mende kuning tuu ialah , dia suka bagi jawapan yang kadang-kadang kita pon tak expect . maka bilaa dapat jawapan yang gempak , aku printscreen ah . sila ah baca . simsimi annoying kot . HAHA .


















HAHA . sengal kan mende kuning tuhh . kadang-kadang tensyen gak aku layan diaa . ada jee dia nak menjawab . nasib baik robot .

tuu jee , entry santai malam ni . 

Assalamualaikum :)

Reality Of Fear

You're not scared of the dark ,
You're scared of what's in it .
 
You're not afraid of heights ,
You're afraid of falling .
 
You're not afraid of the people around you ,
You're afraid of rejection .
 
You're not afraid to love ,
You're afraid of not being loved back .
 
You're not afraid to let go ,
You're afraid of accept the reality that he's gone .
 
You're not afraid to try again ,
You're afraid of getting hurt for the same reason .
 
 
Assalamualaikum , till we meet again :)