Cute Song For You :D

 
hai haii . harini aku nak share satu lagu yang best . sumpah best . first taim aku dengar , aku dah suka kat lagu ni . *adik aku yang bagi aku dengar* . pastuu aku cari laa lagu asal dia , takjumpaa *ekceli tajuk lagu dia pun aku taktahu . teheee*. rupanya lagu ni merupakan lagu nasyid kat sekolah menengah mana ntah . aku tak ingat . hik hik :3
 
oke , jom dengar ~
memang versi Tom Cat jee yang ada pun :3
 
 
 
Ya Allah ,
 Kurniakanlah ketenangan dunia akhirat ,
 Hindarkan kami api neraka ,
Limpahkan kami nur hidayah Mu ,
Cintakan bunga akan layu ,
Cintakan manusia akan mati ,
Cintakan Allah kekal selamanya ,
Itulah cinta ,
Cinta yang hakiki :D

***

best tak ? best tak ? I told youu . HAHA . tu jee untuk kali ni . bai bai , Assalamualaikum :D

21 comments:

Akeyla Azmi said...

Ahhahahahaha ingat kan apa lah tadi!!!!
Si cat ni ha yg nyanyi. Nasibaik comel hahahaah

Liyana yan said...

Comei >__<

noornazuha said...

tak penah dgr plak....

Penghuni 60 said...

HAHAHA
^_^
ada-ada saja

auni najah said...

Comelnye! Maknanya pun mendalam :) tak jemu2 dengar

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

serius memang comelnya.. :D

Lieya Von Jay said...

comel je ,, ^_^

Wirda Amir said...

Salam rindu deeya....

Maaf lambat sampai.... :D

Miss Xyz said...

Cintakan bungakan layu..
Betul, dunia ini tak kekal jadi cinta yang kekal cuma cinta pada Allah

Hafiza AizZawa said...

comel2..hehe

Cik Nadyya said...

Macam best je, nanti nak dengarla :D

shuhada fadzir said...

macam comelll jeee...hihiii :P

Syuri said...

Assalamu'alaikum, rencana yang bagus. salam perkenalan, sila berkunjung ke blog udah ATAU langsung Mulai ke https://play.google.com/store/apps/details?id=air.PuzzleBarbie dan
https://play.google.com/store/apps/details?id=air.KumpulanDongeng, Ada dongeng anak indonesia Masjid dan teka-teki UNTUK mendidik dan mengasah Kecerdikan anak, barangkali You mempunyai anak. adik, keponakan Yang Masih Kecil, sila mencoba PERCUMA, semoga bermanfaat, terima kasih.

Rubiatul Adawiyah said...

alahai comel nye la.. :D

acik idah said...

Cute nyerrr...! :D

ezyra daniel said...

haha..terror betul kucing nie menyanyi hehe

asha hana said...

comel nya. yup. masa dekat skola ada lagu nie siap buat pertandingan lagi best lagu nie. :)

ros_reeza said...

tak dapat nak dengar lah .. mungkin kena sekat kot, tenet opis.. hihi

puteri kasih said...

comel sangat :)

Nur Azwa Edora said...

HAHA comelnya kucing tu nyanyi , sape lah suara latar SEBENAR yang nyanyi tu ekk :D

Pha Is said...

kucing ni buat apa pun comel..