Break ? Clash ? Putus ?

 
Student Kimia : Saya banyak terdedah dengan bahan kimia, saya takut tak dapat beri zuriat. Kita berpisah eh? "

Student Fizik : "Saya belajar pasal fizik kuantum yang tak nampak, jadi saya tak nampak awak dalam diri saya. Kita clash"

Student Matematik : "Saya dah buat kira-kira guna limit function, memang sampai sini saja limit perhubungan kita"

Student Biologi : Maaf, saya dah jatuh cinta dengan serangga dan tumbuh-tumbuhan. Bukan dengan awak lagi"

Student Pergigian : "Saya tahu yang cinta awak palsu sepalsu gigi palsu! Nyenyenye."

Student Perundangan : "Talk to the hand, see you in court!"

Student Sains Politik : "Awak dah tahu saya ni Pro-M, yang awak undi Pro-Aspirasi pasal apa? Kita break!!" LOL

Student Seni : "Gaya awak tak cukup abstrak untuk menambat hati saya. Maaf.


Player: "Aku saja nak game ko. Sorry, kita break" T.T

*oke , yang last sekali tuu aku pernah kena . rasa macam loser sangat time tuhh . but , a bad relationship should make you wiser for next time *well said* kann ? ape yang aku nak cakap , bila orang dah taksuke , dia akan buat macam-macam alasan nak berpisah . kadang-kadang alasan dia tak masuk akal pun tapi kalau dah tak hendak seribu dalih laa jawab nyee -.-' 

untuk orang yang pernah buat aku macam kat atas tuh , aku cuma nak cakap , "i pretend like i dont care but deep down i really still dont care . lalalala ~ ". andd "I'm not a backup plan for those who just think that love is a game !!!" *banyak betol tanda seru . nampak benor marah nyee . muehehe .

gambar ni takde kena mengena dengan entry tapi kartun tuu bermakna buat aku *kesat hingus*

oke , tu jee laa aku nak share kali ni . be wise kehh u olls , me too *sigh* . Assalamualaikum :'D

26 comments:

kacang buncis said...

salam...tima kaseh buka blog sue..baca entri...hargai sgt2... salam perkenalan.. :)

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

sakitnya hati bila dipermainkan.. sabar la adik.. pasti akan jumpa someone yang ikhlas..

S.K.A said...

Assalam =) he3 jgn marah2..kalau dh ptus mknanya xde jdoh la 2..pnh jgak rasa..tp nk bt cmnekn..ha3..yg player 2 mmg nk makan kaki la jwbnya..

Puteri Kayangan?@#$%???? said...

salam pekenalan dari umi ..

huhu orang yang ingin berpisah dengan kita memberi seribu alasan ..percayalah dear ..pasti ALLAH menjanjikan sesuatu yang lebih baik dari itu ..aminnnn ...

Lieya Von Jay said...

once in a lifetime kita pasti akan jumpa dengan player .kdg2 bukan once ja berkali2 .. ^_^

Nurul Syawani said...

apa yg terjadi pasti ada hikmah ! :)

Aku Penghibur said...

kadang itu semua alasan mereka sahaja.. Sabar yer Allah tahu yang terbaik untuk kamu

trah zain said...

emmm,,, kalo student engine?hehe

Wirda Amir said...

Kreatif juga entry ni....

Tumpang sedih tgk pic tu...

Tq sudi dtg ye dik...

Aefa Aerisya said...

student business akn kate, "saya tak nampak ape-ape keuntungan dr hubungan kita ni" -.-'

Super Girl said...
This comment has been removed by the author.
Super Girl said...

kacang buncis: salam kenal jugak . tx jugak selalu singgah entry deeya :)

mizz aiza: memang sakit hati . rasa macam nak pukul2 jee org tuu . insha allah , jumpe yg lagi baik :)

fais: rasanya player tuu belum tahu erti tapak kaki di muka . mueheheh XD

umi: aminn . in sha allah :)

lieya: a'a . betul , setuju sgt apee awk ckp tuu . mesti jumpe jgk . sy dh jumpa . taktao laa pasni jumpe lagi ke :3

syazwani: betul :)

acik: tengs acik :D

trah zain: err , engine ek ?

wirda: wc akak . tx jugak dtg blog deeya (:

Aefa: hahaha . brilliant ! setuju2 :D

Akmal Halim said...

teringin nak tau ape student engine pulak cakap..kehkeh :P

Aefa Aerisya said...

student engine plak, "sy rasa ada kekurangan dalam komponen2 cinta kita"



#maaf mengganggu diruang komen tuan blog.. :)

Super Girl said...

aefa: hahaha . takpe-2 , tuan belog pun taktao ape istilah saintifik budak engine nihh :3

Teena Tna said...

Yg part last skali tu mmg sakit hati.

Kalau student pharmacy - maaf sy tak suka perfume awak, bau ubat, meh saya hadiah kan awak perfume baru, pastu kite kawen....
Nie baru happy ending :)

Nazrie Abdul Karim said...

biasala tuh...tpi bgus jugak sebenarnya daripada ditingalkan tanpa kata putus apa2...berterus terang pun ok jugak..huhuh

Nazrie Abdul Karim said...

biasala tuh...tpi bgus jugak sebenarnya daripada ditingalkan tanpa kata putus apa2...berterus terang pun ok jugak..huhuh

Ayu Zan said...

fikir2 balik.. bagus la kalau player mcm tu tinggalkan awal2.. jgn da kawin baru dia ckp dia test je.

Cik Itah@RRP said...

ada lagi yang lebih baik daripada dia..

||aLeaSaRa|| said...

salam sis comel.

owh yang paling last tu tak boleh blah.awat tak hempuk je mamat,tu he3...(ok2 gurau je)ingat kita orang pompuan ni robot,sesuka hati mainkan perasan.erk robot pun sekarang dah faham emosi tuannya,kan ngeeee ^*

Hafiza AizZawa said...

player still a player.. -_-

Eiqa Almond said...

meh sini kite kesatkan hingus tu, ekekekeee
kelakar laa ayat2x tuu, ahaha

herryuntitledz said...

lebih baik makan hati daripada sakit hati hhe :D

chicken_floss said...

hehe..comel je kartun tu..btw, player is everywhere thats y kene be aware.:)

Pha Is said...

student farmasi : kompusisi antara kita tak compatible. nanti sebatian tu tak stabil ibarat tablet tanpa coating yang kukuh. dan saya rasa, half-life hubungan kita tak panjang. banyak enzyme cytochrome p450 yang tanpa henti cuba memetabolisekan hubungan kita membuatkan ianya mudah di-eliminate-kan oleh kidney.
:)