aku ke MATRIX :D

assalamualaikum ,


esok aku dah bertolak pergi KOLEJ MATRIKULASI LABUAN (KML) . sebenarnya rasa tak sabar sangat dalam hati ni . nak rasa suasana baru , nak jumpa kawan baru , nak rasa macam-macam laa .

peking pun belum complete lagi . lepas ni aku nak sambung peking .

aku harap aku dapat sesuaikan diri dengan keadaan serba baru tu dan moga-moga banyak benda baik yang aku dapat kat sana , aminn .

oke , tu je untuk kali ni . tengs for reading :D

futrher study jum !

assalamualaikum ,

firstly , nak ucapkann baibai kat bespren saya . esok dia dah nak pergi sekolah . huhu , teruskann perjuangan oke !

oke , aku pulak . dah nekad masuk matrix . aku dapat KOLEJ MATRIKULASI LABUAN . ekceli , memang aku apply sana . senang nak balik . *aku anak manja*

mulamula ramai kawankawan terkejut . mady masuk matrix ? bukan IPG kaa ? itu laa antara persoalan yang timbul . haha , aku dah agak punn dari awal .

yea , aku mengaharap sangat masuk IPG , tapi sebelum tuu biarlaa aku timba ilmu kat matrix tuu dulu . boleyy join orientasi , dapat new experience . hehe . gempak seyh :D

okeoke . tu je aku nak share kali ni . ohyee , cuci mata jum . tengok bestie saya . kakaka !



ni laa orang nyaa . studi bagusbagus ko nak ! HAHA .

thats all from me , tengs for reading :D